Tropische ananasjam, klassieke cranberry cutney en zoetzure courgette. Met het inmaken van groente en fruit kun je de lekkerste dingen maken. Het kookboek Jam & Zuur leert je de fijne kneepjes van het inmaken. Succes gegarandeerd!

Receptontwikkelaar Philippine van der Goes groeide op met een grote moestuin waar van alles te oogsten viel. Haar moeder maakte in grote hoeveelheden jam. Daarna werd er een heuse ‘operatie jam’ op touw gezet en zocht ze samen met haar broer de juiste deksels bij de potten, ritste ze de besjes van de takken en likte ze pannen uit. Deze mooie jeugdherinnering inspireerde haar om een boek te maken vol lekkers voor in potten en flessen. Met niet alleen de standaard jamrecepten, maar ook recepten voor pompoenchutney, citroensiroop en Zweedse komommer. Genoeg inspiratie om je voorraadkast te vullen met potjes vol geluk.

Win

gezondNU mag 2 keer het boek Jam & Zuur weggeven (€19,99, Carrera Culinair). Ben je benieuwd naar Philippine van der Groes? In gezondNU 7 lees je alles over haar liefde voor lekkers.

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan met dit kookboek? Vul dan voor 31 augustus 2017 het onderstaande winformulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, diabetesNU en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

BewarenBewaren

Delen