Wanneer je een ultrasone verdamper gebruikt, breng je naast een heerlijke geur ook vocht in de ruimte en helpt het om fijnstof uit de lucht te halen. Deze volledig houten diffuser verdampt tot acht uur lang je favoriete essentiële olie. De Davos Kuurolie is een fantastische mix van essentiële oliën voor een natuurlijke, zuivere lucht in huis! En jij kunt hem winnen!

Luchtkwaliteit in huis steeds vaker slechter

Wist je dat de luchtkwaliteit in huis vaak slechter is dan de kwaliteit van de buitenlucht? De binnenlucht bevat vaker minder zuurstof en meer en meer toxische stoffen. En dan te bedenken dat we maar liefst negentig procent van ons leven binnen muren doorbrengen! Door onder andere gebrek aan ventilatie, isolatie, vocht, aanwezigheid van huisdieren, huisstofmijt, sigarettenrook, chemische stoffen en microben (schimmelsporen, bacteriën en virussen) wordt de binnenlucht vervuild.

Etherische oliën voor een schonere lucht

Wil jij weten waarom natuurlijke etherische oliën onmisbaar zijn voor een schonere, zuivere lucht? Lees dan hier verder: chi.nl

WIN!

Wie verdient er volgens jou een speciaal cadeau? Laat het ons hieronder weten, want we geven in samenwerking met Chi Natural Life 3x een Chi Empire Aromadiffuser met Davos kuurolie (t.w.v. € 98,90) weg!

Kans maken? Vul dan vóór 27 maart 2019 het formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, diabetesNU en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.