Of je nu van verse vis houdt of van gegrilde groente, met deze compacte en draagbare bbq van Cobb is alles mogelijk. Want deze Cobb Pro, is meer dan een bbq! Met de Cobb kun je grillen, bakken, braden, wokken en roken.

Maïskolven

De Cobb is niet alleen veelzijdig, maar ook veilig en snel. Vanuit dit idee is Cobb ontstaan. Hij is ontworpen als kooksysteem voor de bewoners van afgelegen gebieden in Zuid-Afrika, waar de mensen geen elektriciteit hadden. Zo konden zij in een droge omgeving veilig op vuur koken met als brandstof gedroogde maïskolven: corncobbs. Daaraan dankt de cobb zijn naam.

De Cobb is met de Cobble stone binnen drie minuten klaar voor gebruik. De onderkant van de Cobb wordt niet heet, dus je kunt hem overal neerzetten en verplaatsen, ook als de Cobb aan staat. Wel zo veilig!

Win!

gezondNU pakt uit met een super zomercadeau-actie! We mogen 1x een Cobb Pro, kleur roze, weggeven (€ 154,95, mijncobb.nl).

Kans maken? Vul dan vóór 31 augustus 2018 het formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, diabetesNU en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.

Meer winnen tijdens de zomercadeau-actie!