Gladde benen op het strand in je jurk of rok zonder hobbels en bobbels. Een benenlift willen we allemaal. e’lifexir Bodylift Anti-Cellulitis crème richt zich specifiek op hardnekkige en beginnende cellulite. Zeg maar dag tegen je sinaasappelhuid!

De crème werkt drievoudig, waardoor de huid wordt beschermd en vochtophoping en gifstoffen verminderen. Het toegevoegde zonnedauwblad draagt bij aan de vorming van de huid, terwijl drakenoogextract de huid probeert te beschermen. De vermindering van vocht en toxine komt tot stand door de combinatie van zwarte vlierbessenextract en sinaasappel-, kersen- en citroenwater.

Aan het werk

Breng de crème in de ochtend en/of avond aan op de gewenste gebieden. De crème zachtjes inmasseren totdat deze ingetrokken is.

Kans maken?

gezondNU mag 25 tubes bodylift van e’lifexir weggeven (t.w.v. € 19,99 – 150 ml).
Kijk voor meer informatie op elifexirnaturalbeauty.eu

Vul dan vóór 31 augustus 2018 het formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, diabetesNU en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.