Honing is niet alleen lekker, maar in honing zitten ook stoffen die je huid hydrateert. Het brengt net een beetje vocht in je huid, die je goed kan gebruiken in de wintermaanden waarbij je huid uitdroogt.

De Geschenkset It’s Honey Excellent is dus een heerlijk geschenkset met producten op basis van honing waarbij je jezelf kunt verwennen, maar hij is ook leuk om weg te geven.

gezondNU mag namens G&W Gezondheidswinkel 4 Giftboxen cadeau geven (t.w.v. 64,95, gezondheidswinkel.nl)

En dit zit allemaal een deze Excellente Giftbox:

– Michel Merlet Rozemarijn honing 500g
– Michel Merlet Mandarijn honing 500g
– it’s Honey Bad & Douche olie 200 ml
– it’s Honey Lipbalm spf 15
– it’s Honey Body cream 200 ml
– Honingdoper
– 8 honingrietjes

Win!

Wil jij dit verwenpakket winnen? Vul vóór 16 januari 2019 het formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, diabetesNU en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.