Dat wordt smullen met het hele gezin. Met de Gezins box van Willem&Drees serveer jij jouw gezin een gezonde én knetterlekkere maaltijd. In deze box geen poespas of exotische hoogstandjes maar echte succesnummers.

Gezins box

De Gezins box is gevuld met biologische ingrediënten voor drie maaltijden waarvan twee met vlees of vis en één vegetarisch. Met de bijgeleverde recepten staat zo’n succesnummer ook nog eens in minder dan dertig minuten op tafel.

Soep voor na de zwemles

Je kunt de box naar eigen smaak verder vullen. Met losse producten of een maaltijd. Een salade voordat je gaat hardlopen, een rijk gevulde soep voor na de zwemles of één van de favorieten van onze chef Diana omdat die eenvoudigweg verrukkelijk zijn.

WIN

gezondNU mag namens Willem&Drees maar liefst 5 maaltijdboxen voor het hele gezin voor 4 personen t.w.v. € 59,- cadeau geven.

Vul vóór 21 november 2018 het formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, diabetesNU en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.