Stoer, knap, handig en lekker ruikend. Ja, deze man willen we allemaal. En jij kunt zo’n man winnen! Hoe? Heel simpel. Laat hem kennis maken met de gloednieuwe verzorgingslijn voor mannen van Beauty Kitchen. Want met Vaderdag in zicht moet je hem beslist niet vergeten.

Deze multitaskers transformeren zijn saaie ochtendroutine in een full facial workout van slechts zestig seconden en jij hebt dè man die je blijft aaien! En weet je geen cadeau te bedenken voor Vaderdag. Verras hem dan met dit bijzondere pakket.

Alle verzorgingsproducten zijn verrijkt met Abyssinian Oil, een natuurlijke olie met turbo-effect die de huid zacht en soepel houdt.De producten van Beauty Kitchen zijn honderd procent natuurlijk en duurzaam en gemaakt van recyclebare materialen.

gezondNU mag namens Beauty Kitchen 7 huidverzorgingspakketten weggeven!

In het pakket zit:

*een E-Wash (reiniging voor gezicht baard, lichaam en haar)
* Balm Solo (voor het scheren, voedt, beschermt en verwijdert overtollig talg en onzuiverheden)
* de Konjac Sponge (reinigt de poriën, verwijdert talg, vuil en vet)

(t.w.v. € 33,97, verkrijgbaar bij hollandandbarrett.nl ook online!)

Vul voor 13 juni 2018 het formulier in en win hem!

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, diabetesNU en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.