Lekker, licht en luchtig. In dit ijsblauw, gestreepte nachthemd van Eskimo kun je heerlijk wegdommelen. En comfortabel nachtgoed is geen overbodige luxe met deze warme dagen.

Het soepelvallende nachthemd Suse van lekker zacht jerseykatoen heeft een ronde hals met twee knoopjes en een tunnelkoordje aan de taille.  De combinatie van zachte, natuurlijke materialen en een goede pasvorm biedt je draagcomfort en de nodige bewegingsvrijheid voor een gezonde nachtrust. Heerlijk fris en luchtig in de zomer. Zo ben je lekker snel in dromenland.

Win!

gezondNu mag vijf nachthemdjes Suse cadeau geven (€ 19,95, eskimo.be). De Eskimo zomercollectie is verkrijgbaar in modewinkels en webshops.

Kans maken? Vul dan vóór 31 augustus 2018 het formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, diabetesNU en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.