Deze sloffen zijn een weldaad voor je voeten. Sneeuw of gladheid, met deze huisschoenen loop je zo naar buiten zonder glibberpartijen. Door de antislipzool van natuurrubber glijd je niet weg.

Licht en comfortabel

Ook binnen zijn de sloffen een weldaad voor je voeten. Ze zijn warm, licht en comfortabel. Bovendien zijn ze zijdezacht door het bijzondere vilt, dat is gemaakt van honderd procent wol van geselecteerde schapen uit Nieuw-Zeeland. De dubbele laag vilt in het voetbed geeft een aangename veerkracht. Nog een voordeel! Ze zijn handgemaakt en nemen 35 procent vocht op. Zo heb je altijd droge en warme voeten tijdens de koude wintermaanden.

Win!

gezondNU mag 4 paar vilten sloffen van Glerups weggeven (vanaf € 69,95, bionorm.nl/glerups). Je kunt kiezen uit verschillende kleuren.

Vul vóór 16 maart 2019 het formulier in en maak kans.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, diabetesNU en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.