Geef je interieur een lift! Met de manden uit de UP-collectie van Handed By zet je je planten nét wat meer in de spotlights.

Breng sfeer in huis

De hand gevlochten manden staan op drie houten poten. Superleuk te combineren met de andere maten en kleuren uit de UP-collectie. Zo creëer je een stoere, botanische sfeer! Er zijn diverse kleuren zoals:Camel, Gold, Darkgrey en Mauve.

En alles waar de hand van Handed By op staat, wordt op een eerlijke manier gemaakt en is honderd procent kinderarbeid vrij.

Wil jij deze set winnen?

gezondNU mag 5x een planten­tafelset UP (laag, midden en hoog) van Handed By cadeau geven. De winnaars mogen kiezen uit diverse kleuren. Prijs € 99,85 per set, handedby.com

Vul dan vóór 23 oktober 2018 het formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, diabetesNU en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.

https://www.handedby.nl/