Je kan de poef op! En dat is bepaald geen straf. Want wat is ie leuk hè? Met deze gevlochten poef heb je altijd een extra zitplaats bij de hand. Makkelijk neer te zetten over in of buiten huis.

Deze prachtige poef van gevlochten waterhyacinten is een echte een sfeermaker. De poef is trouwens ook prima te gebruiken als natuurlijk stijlelement in je huis. En … je kunt hem cadeau krijgen van woonwinkel CASA, specialist in het creëren van dat ultieme thuisgevoel.

Win

gezondNU mag 13x een poef van CASA cadeau geven ter waarde van € 39,95.
Kijk voor meer inspiratie op casashops.com

Wil jij deze poef winnen? Vul dan vóór 27 november 2018 het formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, diabetesNU en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.