Mix, crush, hak, maal, snij of pureer er lustig op los met deze powerblender. In een mum van tijd maak je heerlijke smoothies, shakes, gezonde (ijs)toetjes of vezelrijke sapjes voor je dagelijkse portie groente en fruit.

De nieuwe Blender Blend-X Pro van Kenwood is de perfecte keukenhulp. Bereid met de Blend-X Pro een snelle smoothie als ontbijt, een goedgevulde soep vol verse groenten voor de lunch of experimenteer met bijvoorbeeld zelfgemaakte notenboter. De Blender Blend-X Pro pakt al deze taken met gemak aan. Ook geschikt voor ijs crushen.

De 6 speciale Helix Force™ messen zijn gemaakt van roestvrij staal. Dankzij de twee snijniveaus en een krachtige 1600 Watt motor mixt de Blend-X Pro heel eenvoudig allerlei ingrediënten, ook stevige, zoals bijvoorbeeld boerenkool. Tijdens het mixen blijven alle gezonde voedingsstoffen en vezels behouden. Zo profiteer je optimaal van de gezondheidsvoordelen van je bereidingen.

gezondNU mag één powerblender van Kenwood Blend-X PRO weggeven (€ 399,-, kenwoodworld.nl).

Kans maken? Vul voor 12 mei het winformulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, diabetesNU en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

Delen