Wil je deze kerst iemand extra verrassen? Dan is een Rituals verwengeschenk een mooi en heerlijk cadeau.

Rituals is de specialist in luxe Home & Body cosmetics die je helpen te ontspannen na een druk jaar. Kies bijvoorbeeld geurstokjes, een douchegel of een complete cadeauset.

Win!

gezondNU mag namens Greetz 8 lezers blij maken met een cadeau naar keuze van Rituals én een kerstkaart t.w.v. € 30,- die jij dan als cadeau kunt geven aan bijvoorbeeld een vriend of vriendin.

Kans maken? Vul dan vóór 16 december 2018 het formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, diabetesNU en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.