Werken, kinderen, partner, vrienden en leuke dingen doen. En na het werk nog een gezonde maaltijd in elkaar knutselen. Help, waar haal ik de tijd vandaan? Stop met rennen! Het is tijd voor slow. Ontstress met de Slowcooker van Fritel.

Doe het lekker slow

Werken, kinderen, partner, vrienden en leuke dingen doen. En na het werk nog een gezonde maaltijd produceren ook. Help, waar haal ik de tijd vandaan? Stop met rennen! Het is tijd voor slow. Ontstress met de Slow Cooker van Fritel.

Kookdummy

Slowcooking is een kooktechniek waarbij ingrediënten langzaam en op lage temperatuur worden gegaard. Simpel en gezond. Met de Slowcooker maak je de lekkerste stoofpotjes, paella’s, sauzen en soepen. Zelfs de allergrootste kookdummy kan dit. ’s Ochtends stop je alle ingrediënten in de pot, zet je hem aan en vier tot acht uur later kun je zo aan tafel.

Alle smaken en aroma’s blijven in de pot, het vlees wordt lekker mals, er zijn geen vetstoffen nodig, hij is budgetvriendelijk, een schitterende koelkastopruimer en energiezuinig. Pfff. Tijdsbesparing dus. Relax!

Win!

gezondNU mag namens Fritel 6 Slow Cookers weggeven (SC 2290, 5,5 liter, een keramische pot die bestaat uit een buiten- en binnenpan t.w.v. € 79,99). Voor meer informatie kijk op Fritel.com

Wil jij deze topkok winnen? Vul dan vóór 30 september 2018 het formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, diabetesNU en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.