Met hardlopen of een lange wandeling trek je je lievelingsshirt aan of je favoriete sokken. Allemaal met het oog om je sportprestaties te verbeteren. Je bouwt zelfs gekke tradities in. Misschien trek je eerst je rechterschoen aan dan pas je linker. Daarmee denk je onbewust: ‘Dit is mijn geluksoutfit en haal ik de vijf of tien kilometer.’

Degressieve compressie

Houdt je energielevel op peil en maakt je geluksoutfit compleet met de Sport Tubes van STOX. De degressieve compressietechniek van Sport Tubes zorgt ervoor dat de bloedcirculatie optimaal is waardoor je je energie behoudt. Je hoeft je niet in te houden en hebt meer energie om verder te rennen.

Blessures & spierpijn

Doordat de bloedcirculatie optimaal is, blijft er minder bloed en afvalstoffen in de benen achter met als resultaat dat je loopblessures verkleint, je minder spierpijn ervaart en sneller herstelt. De sokken oefenen op de juiste plekken druk op je benen. Zo stabiliseren ze de enkels, schenen en kuitspieren.

Droge voeten

De sokken zijn vochtafdrijvend waardoor je voeten droog en koel blijven. STOX Sport Tubes zijn er in de kleuren zwart/aqua en zwart/blauw.

gezondNU mag 10 paar Sport Tubes, hardloopsokken, van STOX cadeau geven (€ 27,95, stoxenergy.com)

Wil jij deze ‘gelukssokken’? Vul dan voor 3 oktober 2018 het formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, diabetesNU en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.