Op zoek naar een stoer, rustiek designmeubel voor buiten? Je hebt hem gevonden. Dit tuinmeubel Chris, van Lanterfant, ademt landelijk design. Relaxen in optima forma! En jij kunt deze set winnen inclusief tafel en kussens!

Net even iets anders

Het stevige, aluminium frame ligt verborgen onder het polyester koord, wat het hele meubel omspant. Het onderstel van deze set en de tafel bestaan uit hardhout met een vintage teak-look. De hoekbank wordt compleet geleverd met bijbehorende kussens. Deze hebben een comfortabele dikte en zijn afneembaar met een vochtige doek.

De lichte kleuren laten deze buitenset stralen in de zon. Chris is buiten deze hoekopstelling ook te gebruiken als losse 3-zitsbank in combinatie met een chaise-longue. Voor als je gewoon even iets anders wilt.

gezondNU pakt uit met deze superprijs!

gezondNU mag een Chris loungeset van Lanterfant weggeven inclusief tafel en kussens! Totale waarde € 799,-. Kijk voor nog meer mooie buitenmeubelen op lanterfant.eu

Lekker lanterfanteren? Vul dan vóór 31 augustus 2018 het formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, diabetesNU en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.

Meer winnen tijdens de zomercadeau-actie!