Lekker banjeren in kleurige herfstbossen. Je longen volzuigen met frisse boslucht. Maar ga goed voorbereid op pad. Trek een paar lekkere laarzen aan die er niet alleen mooi uitzien, maar waar je ook heerlijke lange wandelingen mee kunt maken zonder je zorgen te maken over natte voeten.

Het Finse merk Nokian Footwear heeft een nieuwe lichtgewicht regenlaars, de Finnjagd, gemaakt. Met deze laarzen kun je langere afstanden wandelen zonder dat je voeten moe worden. De laars heeft extra verstevigingen bij de hiel, de tenen en aan de zijkant. De vervangbare zool in de laars en de hielstructuur absorberen de schokken tijdens het lopen zodat de rug goed wordt ontzien.

De handgemaakte regenlaarzen zijn gemaakt van natuurrubber en beschermen je voeten tegen alle weersomstandigheden. Natuurrubber is sterk, duurzaam en milieuvriendelijk. De laarzen zijn ideaal voor actieve wandelaars en andere buitenmensen.

Twintig onderdelen
Met behulp van de veters aan de achterkant trek je de laars strakker aan zodat deze goed afsluit. Zo blijven je voeten lekker warm. De regenlaarzen van Nokian Footwear zijn gemaakt om met dikke wollen sokken te dragen. Om een ​​goede pasvorm te garanderen, wordt elke regenlaars gemaakt uit twintig onderdelen.

Nokian Footwear
Nokian Footwear heeft al sinds 1898 ervaring met het maken van laarzen. Deze handgemaakte regenlaarzen zijn ontworpen door de beste Finse ontwerpers en gemaakt met de grootste zorgvuldigheid en vakmanschap met oog voor detail. Nokian heeft verschillende laarzen in het assortiment voor allerlei doeleinden zoals wandelen of voor de bikkels onder ons survivaltochten.

Kijk voor meer informatie op nokianfootwear.com

Winnen?

gezondNU mag namens Nokian Footwear 2x een paar regenlaarzen weggeven t.w.v. € 103,-. De regenlaarzen zijn verkrijgbaar in de kleur groen, (bordeaux)rood en blauw.

Wil je kans maken op deze 100% waterproof outdoor laarzen? Vul dan vóór 8 november 2017 onderstaand winformulier in. De maat die je kiest is bindend.

    De maat die je kiest is bindend.
  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, diabetesNU en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

 

 

 

 

Delen