Nostalgie en kleur in je keuken

Deze emaillen pannen van Riess fleuren niet alleen je keuken op, maar dragen ook bij aan een groene manier van koken. De groenste, welteverstaan. Emaillen pannen zijn namelijk gemaakt door een soort glas bij 840 graden vast te smelten op een basis van ijzer. Het resultaat: een gladde pan, waardoor er nooit stoffen uit de pan in het voedsel trekken. Zo krijg je zuiver voedsel met een pure smaak. Ook ideaal voor mensen met een nikkelallergie.

De pannen zijn recyclebaar en door de leuke kleuren en het nostalgische uiterlijk gaan ze
ook niet vervelen in je keuken! De pannen worden met de hand gemaakt en zijn dus nooit precies hetzelfde. Geschikt voor alle  warmtebronnen, zoals gas, elektrisch en keramisch.

gezondNU mag namens Greenjump.nl vijf sets van twee pannen weggeven. Je mag zelf
twee pannen kiezen met een maat naar keuze.

kijk voor meer informatie over de pannen op Greenjump.nl

Zo doe je mee

Los onderstaande woordzoeker op en bel uw oplossing door op 0909-5010326 (€ 0,60 per gesprek). Of sms NU[spatie]oplossing naar 3553 (€ 0,60 per ontvangen bericht).
Je krijgt bericht als je in de prijzen bent gevallen.

Meedoen kan tot en met 27 februari 2018.

Schrijf je in op één van deze nieuwsbrieven!

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, diabetesNU en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.