Ruik als een roosje. Opnieuw is RUIK erin geslaagd een heerlijk parfum te maken van afval. Dit keer van te jonge, te rijpe en te rauwe rozenknoppen. Deze belanden zomaar bij het groenafval!

KNOP

De nieuwe geur heeft een passende naam gekregen: KNOP. De rozenknoppen worden gedestilleerd en gerijpt tot een frisse etherische olie en verwerkt tot een verleidelijk parfum.

Frisdrankdoppen

De fraai vormgegeven doppen worden met de hand gemaakt van gerecyclede frisdrankdoppen. Pure magie en hartstocht in een iconisch designflesje met het kenmerkende gebogen rietje. Zo ruik jij naar RUIK!

Win!

gezondNU mag 5 parfumflesjes KNOP cadeau geven (€ 97,-, 50 ml). Kijk op RUIK.org voor andere parfums zoals DEN en VERSCHIL.

Wil jij dit verleidelijk parfum winnen? Vul dan vóór 31 december 2018 het formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, diabetesNU en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. Plus dat de niet-winnaars eenmalig een aanbieding krijgen. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.