Lekker ontspannen op de bank in je zachte pyjama met je favoriete boek en chocolademelk erbij. Nu de herfst er weer is, maken we het gezellig binnen. 

Met deze Jael pyjama kun je lekker cocoonen, rusten en slapen. Deze damespyjama heeft een stoer streepjesmotief en heeft een hoodie  en een lange broek. De combinatie van zachte, natuurlijke materialen en een goede pasvorm biedt je draagcomfort en de nodige bewegingsvrijheid: heerlijk aangenaam warm in de winter.

Over Eskimo

Het luxe nachtmodemerk Eskimo is eigendom van een Gents familiebedrijf dat al meer dan honderd jaar gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van nachtmode en ondergoed voor de hele familie. Je goed voelen begint met een goede nachtrust, en een goede nachtrust begint met zachte en behaaglijke nachtmode.

Ga voor meer informatie naar www.eskimo.be.

gezondNU mag drie Jael pyjama’s van Eskimo weggeven t.w.v. € 59,59. Van maat S tot XL op basis van 50% katoen en 50% polyester french terry.

Kans maken? Vul dan voor 12 december 2017 het formulier in.

    De maat die je kiest is bindend.
  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, diabetesNU en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

Delen