Het grootste fietsevent voor de sportieve fietser in Nederland

Je wilt al heel lang een e-bike aanschaffen, maar welke fiets past het beste bij je. Het aankopen van een fiets is tenslotte een flinke kostenpost. Op de E-bike Xperience kun je je helemaal uitleven. Op deze plek kun je e-bikes van veertig merken uittesten en vergelijken. Je kunt maar beter goed geïnformeerd zijn.

Van vrijdag 2 tot en met zondag 4 maart kunnen bezoekers in de Jaarbeurs in Utrecht onder andere een testrit maken op één van de honderden aanwezige testfietsen. Voor alle type e-bikes is er een speciaal indoor testparcours aangelegd.


[copyright foto’s: Jaarbeurs]

Om alle e-bikes goed te kunnen testen zijn er verschillende parcoursen. Zo is er bijvoorbeeld een helling, een schelpen- en zandpad. Voor de razendsnelle high speed e-bikes (speed pedelecs) is er een aparte strook waarbij over de gehele hallengte snelheden tot max 45 km/h bereikt kunnen worden.

ONLINE TICKETS WINNEN!

gezondNU mag tien online tickets weggeven t.w.v. € 16,-. Met dit ticket heb je tegelijk gratis toegang tot de Fiets en Wandelbeurs, E-Bike Xperience en Bike Motion.

Vul dan vóór 23 februari 2018 het winformulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, diabetesNU en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.