Slabootjes met Maza Bio Hoemoes Kalamata, geroosterde tomaatjes en volkorencroutons
Ingrediënten
- 1 krop Baby Romaine sla
- 1 stuks Maza Bio Hoemoes Kalamata (175gr)
- 12 stuks Cherry tomaatjes
- 2 takjes Dille fijngehakt
- 1 stuk Volkorenboterham in kleine blokjes gesneden
- Olijfolie
Instructies
- Gebruik hele bladeren van Romaine sla als basis. Leg ze op een grote serveerschaal.
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Leg de cherrytomaten op een met bakpapier beklede bakplaat met een scheut olijfolie en snuf zout. Verdeel over de andere kant van de bakplaat de croutons. Maak deze ook aan met een snuf olijfolie en zout.
- Rooster de cherrytomaten en croutons 10-15 minuten tot de croutons knapperig zijn en de tomaten zacht en licht gekarameliseerd zijn.
- Smeer een laagje Hoemoes op de bootjes. Leg daarop de geroosterde cherrytomaten, bestrooi met verse dille en voeg de croutonstukjes toe. Eet smakelijk!
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!