Superhandig in de auto of op de fiets. Deze Travelmug van Tefal zorgt ervoor dat je mee helpt om de grote plastic afvalberg tegen te gaan. Want jaarlijks gooien we in Nederland een slordige drie miljard wegwerpbekertjes in de prullenbak. En hoewel we met z’n allen steeds bewuster consumeren, kan het altijd nóg duurzamer. Dit vindt ook Teval die een No-Waste campagne is gestart waar wij het van gezondNU super mee eens zijn.

Lekvrij

Met de Travel Mug hoef je nooit meer een bekertje ‘on the go’ te halen. De mug is honderd procent lekvrij, waardoor hij makkelijk mee te nemen is in je tas. Warme dranken blijven minimaal vier uur warm en koude dranken acht uur koud. Ook fijn: dankzij de inhoud van 360 ml is het precies groot genoeg om ‘m te laten vullen bij je favoriete koffietent. Verder is de mug hygiënisch (de dop bestaat uit twee delen die gemakkelijk uit elkaar te halen zijn), vaatwasmachinebestendig én je kunt er vanaf alle kanten uit drinken.

10 tips om je leven te verduurzamen?

1.    Neem altijd je eigen boodschappentas mee.
2.    Gebruik geen plastic zakjes voor groenten, fruit en brood.
3.    Neem je eigen lunchbox en bestek mee.
4.    Heb altijd een eigen herbruikbare drinkfles bij de hand.
5.    Zorg voor een waste-free lunch (dus geen, plastic bordjes, bekertjes, bestek, omhulsels en verpakkingen – mits herbruikbaar).
6.    Neem je eigen beker mee.
7.    Eet bewust en neem de tijd.
8.    Zeg ‘nee’ tegen wegwerprietjes.
9.    Vermijd zwaar verpakte voedingswaren.
10.  Deel je tips met vrienden

gezondNU mag namens Tefal 8 Travelmugs weggeven in diverse kleuren (0,36 liter t.w.v. € 28,95). En je mag zelf je kleur uitkiezen. Kijk voor meer informatie op tefal.nl

Winnen? Vul dan vóór 15 augustus 2019 het formulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, Lekker in je vel en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.