Heb jij een gezonde held die jou stimuleert meer te bewegen, die het mogelijk maakt dat jij je lekker kunt ontspannen of die je met zijn kennis of energie inspireert om de gezonde keuze te maken? Nomineer hem of haar als je eigen persoonlijke held.

Persoonlijke held

Laat ons weten wie jouw Gezonde Held van 2019 is en waarom?

Win! Reageer hier en maak kans op mooie cadeaus!

3x een felicitatieboompje

Of het nu gaat om een speciale verjaardag, een jubileum, het behalen van een diploma of in ons geval het aandragen van je persoonlijke held. Deze gelegenheid vraagt om een bijzonder cadeau. gezondNU mag 3 van deze felicitatieboompjes (t.w.v. € 20.95) weggeven. Dit boompje is een blijvende herinnering aan de mooie dingen in het leven. Door het geven van een felicitatieboompje wens je iedereen veel vreugde inspiratie en wijsheid, een leven vol blijdschap met een overvloed aan mooie momenten.

Meer mooie boompjes vind je op geefeenboompje.nl

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, Lekker in je vel en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze verkiezing goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.