Lekker zelf maken: yoghurt, desserts, kefir, kombucha, ingemaakte groenten of jam met de makkelijke bio mixen van Nat-Ali®
Bij fermentatie worden bacteriën, gisten en schimmels gebruikt om voedingsmiddelen te maken en conserveren. Deze methode zorgt ervoor dat vitamines en voedingsstoffen bewaard blijven. Inmiddels wint zélf fermenteren razendsnel aan populariteit. Het familiebedrijf Nature et Aliments introduceerde in de jaren 70 het biologische merk Nat-Ali® dat een complete lijn met basisproducten ontwikkelde waarmee je zelf verantwoorde en smakelijke desserts en dranken kunt maken met behulp van fermentatie. De producten van Nat-Ali® zijn makkelijk in gebruik en biologisch geproduceerd met Ecocert gecertificeerde ingrediënten. Je maakt het lekker zelf met Nat-Ali®!
Kies bijvoorbeeld voor de Fermenten voor romige yoghurt met bifidus, hiermee maak je moeiteloos je eigen yoghurt. Of bereid zeld je Kefir met Nat-Ali® Ferment voor melk kefir of water-fruit kefir.