<-- NIET ACTIEF -->

Op zoek naar het goudentrio voor de lekkerste wintergerechten? Zoek niet verder! Gezond & Wel presenteert onmisbare smaakmakers voor in iedere keuken.

Zoet en kruidig

Als er iets een plekje in je keukenkastje verdient, dan is het wel anijszaad. Dit zoete, kruidige zaad is de smaakmaker in brood, warme melk, havermout en fruitsalades. Naast dat het lekker smaakt, is anijszaad ook rijk aan vitamine C, vitamine B en ijzer.
It’s Amazing Bio Anijszaad, potje 40 g,
van € 3,09 € 2,69

Geen normale honing

Arbutus honing is een bijzondere, rauwe honingsoort gemaakt van de aardbeien-boom. Eerst smaakt deze honing lekker zoet, maar snel ontwikkelt het zich tot een unieke smaak. Arbutus honing bevat daar- naast enzymen, mineralen, vitaminen en stuifmeel met een bitter/zoete smaak.
Michel Merlet Arbutus Honing, pot 500 g,
van € 13,30 voor € 11,95


Proberen maar!

Liposomale supplementen beschermen vitaminen en mineralen in voeding tegen afbraak in de maag, waardoor ze beter worden opgenomen door de dunne darm. Het effect? Meer energie1, een betere weerstand na fysieke inspanning2 en het behoud van een gezonde huid, haar, nagels, botten3 en spieren4.
It’s Pure Multi Direct Liposomaal met vitamine B21, C2, D3 en zink4, pot 30 caps,
van € 19,95 voor € 17,95

Onmisbaar potje

Stoofpeertjes, pepernoten, appeltaart – kaneel is een ster in de winterkeuken. Ceylon kaneel past het best bij zoete gerechten. Het heeft een zachte, milde smaak en een heerlijke geur. De meesten vinden Ceylon lekkerder dan Cassia kaneel. En mooi meegenomen: kaneel houdt je bloed- suikerspiegel stabiel. Dat scheelt weer snackattacks!
It’s Amazing Bio orginele Ceylon Kaneel,
potje 38 g, van € 5,15 voor € 4,65

Abonnees van gezondNU krijgen 10 procent korting op G&W-eigen-merk-producten. Vul je abonneecode in bij het afrekenen in de webshop, of meld in de winkel dat je abonnee bent. G&W gezondheidswinkels vind je door heel Nederland. Ze bieden een breed assortiment aan natuurlijke producten die je gezondheid een handje kunnen helpen.