<-- NIET ACTIEF -->

Ga deze zomer met een bezem door je badkamerkastjes en haal producten in huis die je écht fijn vindt. Voor deze producten van Gezond & Wel wil je best een plankje vrijmaken.

Maak het zelf met bijenwas

Bijenwas is zo’n product dat altijd handig is om in huis te hebben. Waarom? Omdat het ideaal is voor het zelf maken van lippenbalsems, crèmes en andere lichaams- of haarverzorgingsproducten. Het is 100% natuurlijk en hydrateert, verzacht en kalmeert de huid.

Michel Merlet bijenwas korrels,
160 g van 14,95 voor 12,95

Altijd-goed-olie

Wil je je huid verzorgen met een olie, maar weet je niet welke? Deze verzachtende amandelolie is geschikt voor iedere huidtype, maar vooral de gevoelige en rijpere huid heeft er baat bij. De olie werkt voedend, reinigend en beschermend. Ook kun je het goed met etherische oliën mengen voor een fijne massageolie.

G&W Amandel olie zoet
200 ml van € 9,95 voor € 7,95,
100 ml van € 5,95 voor € 4,95

Zomerse lippen

De zomer is het seizoen van smeren, smeren en nog meer smeren. Maak er daarom een gewoonte van om standaard it’s Pure L-Lysine tabletten en it’s Honey Mankuka Liprepair in je tas te stoppen. De tabletten ondersteunen de Liprepair.

Bij aankoop van 60 tabletten it’s Pure L-Lysine (á € 12,35) GRATIS it’s Honey Manuka
Liprepair met SPF 15 t.w.v.€ 5,95

Stop de stress

Een moment pakken om voor even de tijd te vergeten, te relaxen en te ontstressen, dat zouden we vaker moeten doen. De vegetarische capsules bevatten naast magnesium1 o.a. vitamine B112 en B123 die helpen om vermoeidheid en moeheid te verminderen1,3 en ondersteunen in stress-situatie2.

it’s Pure Magnesium Stress2,
90 vega caps, van € 24,95 voor € 22,95

Abonnees van gezondNU krijgen 10 procent korting op G&W-eigen-merk-producten. Vul je abonneecode in bij het afrekenen in de webshop, of meld in de winkel dat je abonnee bent. G&W gezondheidswinkels vind je door heel Nederland. Ze bieden een breed assortiment aan natuurlijke producten die je gezondheid een handje kunnen helpen.