Chlorella van Nederlandse bodem:
gezond, duurzaam en milieuvriendelijk
Algen, zoals chlorella, behoren tot de oudste leefvormen op aarde. In 1890 werd chlorella ontdekt door de Nederlander Beijerinck.
Vandaag zet Nederland zijn pioniersrol voort op het gebied van chlorella. Een Nederlands bedrijf heeft een uniek productieproces ontwikkeld om duurzaam en milieuvriendelijk chlorella te kweken. Doordat de celwand bij dit proces intact blijft, heeft het bovendien aanvullende gezondheidsvoordelen voor de mens.
Algen als superfood
Verdavite chlorella bevat vitaminen, mineralen en alle essentiële aminozuren. Chlorella heeft een positieve invloed op het immuunsysteem [1] en is goed voor het energieniveau [1]. Chlorella ondersteunt daarnaast de reinigende werking van de lever [1]. Dat maakt een supplement met chlorella bij uitstek geschikt tijdens periodes van vasten. De vezels in chlorella ondersteunen de gezondheid van de darmen [1].
Uniek productieproces, duurzaam & milieuvriendelijk
Verdavite chlorella wordt in Nederland gekweekt in een steriele omgeving en is daarom 100% vrij van enige vervuiling.
Gebruiksgemak
De unieke kweekmethode zorgt voor een prettige, milde noot-/grasachtige smaak en is goed te combineren met vanille, citrus, noten en chocolade.
Het poeder is goed oplosbaar en mengbaar door dranken en voeding, zoals smoothies of yoghurt.
Verdavite chlorella (Chlorella prenoidosa) is 100% plantaardig, en dus geschikt voor vegetariërs en veganisten, en GMO-vrij.
Verdavite chlorella is verkrijgbaar in verpakkingen met 600 tabletten 250 mg en 350 gram poeder bij Springfield Nutra.
*Alleen via springfieldnutra.com/chlorella t/m 31 januari 2022.
[1]Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.