<-- NIET ACTIEF -->

Voor De Ontmoeting van gezondNU waren we bij de psychologen Sarah en David Blom. Deze broer en zus verpleegden samen met hun moeder en broer hun demente oma. Hun ervaringen hebben ze vertaald naar een theatervoorstelling. Een pleidooi voor meer liefde in zorg.

Op bezoek bij een bijzondere broer en zus. De psychologen Sarah en David Blom zorgden in dit prachtige boerderijcomplex samen met hun moeder en broer voor hun demente oma. Ze wonen met zijn allen onder een dak en hebben er allen een eigen appartement.

Fotograaf Joshua Rood laat Sarah en David even meekijken naar het resultaat van de fotoshoot.

Mantelzorgers hebben het niet altijd makkelijk. Dat weten David en Sarah uit eigen ervaring en zien dat ook terug in hun werk als psycholoog. Op basis daarvan hebben ze een muzikale theatervoorstelling gemaakt, die uitgevoerd wordt door de hele familie. Doel van het stuk: dilemma’s met betrekking tot mantelzorg en dementie bespreekbaar maken.

Open je hart! Met meer liefde en meer voldoening wordt de ouderenzorg leuker voor de mensen die er werken en verbetert de zorg voor de ouderen. Dat is de boodschap van David en Sarah.