Sta jij te popelen om een heerlijke stoofpot te maken? Dan is dit cadeau echt iets voor jou! BK Cookware heeft de perfecte geëmailleerde pan ontworpen met een slim design. Dit is de pan voor de echte Bourgondiër!

In de Bourgogne collectie zie je de ervaring, traditie en vakmanschap terug. Deze pannen staan prachtig op het fornuis maar ook chique op een gedekte tafel. De karakteristieke braadpannen zijn gemaakt van ambachtelijk gietijzer en doen verleden en heden samensmelten. Een krachtpatser voor in de keuken en je haalt meteen een beetje lente in huis met deze geel gekleurde versie.

Win

gezondNU mag namens BK Cookware 5x een braadpan cadeau geven – de BK Bourgogne braadpan t.w.v. € 109,- (28 cm, kleur geel, bk.nl).

Vul vóór 28 februari 2019 het winformulier in.

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gezondNU, Lekker Gezond, diabetesNU en/of interessante aanbiedingen van door gezondNU zorgvuldig geselecteerde bedrijven ontvangen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, bestelde producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.