Schrijf je gratis in op de gezondNU-nieuwsbrief en maak kans op een PLINT waterkoker van Teapottery.

Retro Plint waterkoker

Er gaat niets boven een lekker kopje thee. Met de PLINT Retro Waterkoker doe je dit met plezier, want het is een eyecatcher voor je keuken.

We mogen namens teapottery.nl deze superprijs cadeau geven.

Dus schrijf je snel in op de gezondNU nieuwsbrief en win!

gezondNU helpt je met gezonder koken, slapen, bewegen, ontspannen of afvallen. Geef je gezonde leefstijl een boost en schrijf je snel in op de nieuwsbrief. Je ontvangt hem tweewekelijks met veel praktische informatie.

  • gezondNU helpt je met gezonder koken, slapen, bewegen, ontspannen of afvallen. Geef je gezonde leefstijl een boost en schrijf je snel in op de gezondNU nieuwsbrief. Je ontvangt hem tweewekelijks. *Deze actie is geldig van 4 februari tot en met 11 februari 2019.

  • Om deze prijzenactie goed af te handelen, legt Mix Media BV persoonsgegevens vast. Bij deze actie gaat dit om contactgegevens (incl. e-mailadres), IP-adres, producten en/of opgegeven interesses. Bij deelname stemt u in met het verwerken van uw persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyvoorwaarden. U gaat ermee akkoord dat Mix Media BV de persoonsgegevens deelt met de leverancier, die de prijs ter beschikking stelt. U kunt op elk moment uw gegevens inzien, wijzigen en wissen door contact met ons op te nemen via privacy@mixcom.nl met onderwerp “AVG”.