Go Back

Vegan curry met zoete aardappel

Course Hoofdgerecht

Ingredients
  

  • 1 pak Pulled Oats® Naturel
  • 1 grote aardappel
  • ½ zoete aardappel
  • 1 knoflookteen
  • 1 kleine ui
  • 1-2 cm verse gember geschild
  • 2 el groene currypasta
  • 1 groentebouillonblokje
  • 300 ml kokosmelk
  • 1 bosje verse koriander
  • chilivlokken

Instructions
 

  • Snijd de aardappel en zoete aardappel in blokjes en kook deze totdat ze gaar zijn.
  • Snijd de knoflook, ui en gember klein. Bak in olie op middelhoog vuur totdat deze goudbruin gekleurd zijn. Voeg de aardappels en Pulled Oats toe. Bak dit nog enkele minuten mee.
  • Voeg de groene currypasta, het groentebouillonblokje, de kokosmelk en chilivlokken naar smaak toe. Laat het geheel een paar minuten sudderen.
  • Serveer met jasmijnrijst en garneer met verse koriander en chilivlokken.

Notes

Fotocredits: Gold&Green
Tried this recipe?Let us know how it was!