Verwarm de oven voor op 180 ºC.
Snijd de roosjes van de bloemkool en maal ze fijn in een keukenmachine.
Verdeel de fijngemalen bloemkool over een bakplaat en zet twintig minuten in de oven.
Kook ondertussen de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snipper een rode ui.
Hak de walnoten grof en de knoflook fijn.
Kook als het nodig is de linzen en pureer ze daarna grof.
Meng de linzenpuree in een kom met de afgekoelde bloemkool en alle overige burgeringrediënten.
Kneed goed door elkaar en maak er vervolgens vier burgers van.
Ga nu aan de slag met de dressing: doe alle ingrediënten in een keukenmachine en maal fijn.
Breng de dressing op smaak met zout en peper.
Nu de salade: maak de peultjes en doperwten schoon.
Kook ze in vijf minuutjes beetgaar in een klein laagje water.
Roer de gekookte groenten, verse spinazie, tuinkers en de gebrokkelde geitenkaas door elkaar.
Bak de burgers in vier minuten minuten om en om goudbruin.
Verdeel de salade over de borden en schep er wat dressing over.