Voor de humus spoel je de kikkererwten af met koud water.
Bewaar het vocht uit de pot.
Doe de kikkererwten in een keukenmachine en voeg de tahin, citroensap, geperste knoflook, zout en twee eetlepels van het kikkererwtenvocht toe.
Pureer langzaam tot een egale massa.
Voeg eventueel vocht toe voor meer smeuïgheid.
Schep de humus in een kommetje en schenk er wat olijfolie over.
Bestrooi met de paprikapoeder en korianderblaadjes.
Nu gaan we aan de slag met de wraps.
Breng een pan met water aan de kook en blancheer de koolbladeren een paar seconden in heet water.
Spoel af met koud water.
Zo blijft de groene kleur behouden.
Schil de wortelen en snijd ze in reepjes.
Doe hetzelfde met de komkommer.
Schillen is niet nodig.
Snijd de bosuitjes en peterselie fijn.
Kluts de eieren met de melk, voeg de bosui en peterselie toe en breng op smaak met zout en peper.
Doe de boter in een koekenpan, voeg het eiermengsel toe en bak goudbruin.
Snijd je omelet in reepjes.
Rol de reepjes wortel, komkommer en omelet in de koolbladeren.
Serveer met de humus.