Was de limabonen en week ze een nacht van tevoren in een pan met koud water.
Kook ze in een uur in ruim water gaar.
Verwarm de oven voor op 180ºC.
Snijd de roosjes van de broccoli en verdeel ze over een bakblik.
Besprenkel met de olijfolie en gril in een kwartiertje in de oven.
Dop de tuinbonen.
Breng een pan met water aan de kook en kook de tuinbonen in zo’n tien minuten gaar.
Voeg na vier minuten de eieren toe en de laatste twee minuten de doperwten.
Spoel alles af met koud water en dop de tuinbonen eventueel nog een tweede keer.
Snijd de rode ui in flinterdunne plakjes.
Meng alle ingrediënten samen met de sla in een grote kom.
Rasp de schil van de citroen.
Meng dit samen met de yoghurt, feta, peterselie en knoflook in een hoge kom en pureer met een staafmixer.
Breng op smaak met peper en zout.
Maak de salade aan met de dressing.
Hak de hazelnoten fijn en strooi samen met het hennepzaad over de salade.