Begin ermee de kokosmelk de dag van tevoren in het koudste gedeelte van de koelkast te leggen.
Dan op de dag zelf: verwarm de oven voor op 180 °C en vet de bakvormpjes in met olie.
Smelt de boter op laag vuur in een pannetje, voeg de honing en specerijen toe en roer door.
Meng het amandelmeel met het kikkererwtenmeel, de kokos en het bakpoeder.
Rasp de pompoen fijn en maal het vervolgens met de banaan in een blender fijn.
Roer het pompoenmengsel door het meelmengsel.
Klop de eiwitten tot zachte pieken en schep dit door het beslag, voeg dan het botermengsel toe en roer tot een glad beslag.
Schep het beslag in de vormen en bak in zo’n 25 minuten de cakejes goudkleurig. Laat ze afkoelen.
Rooster intussen de pecannoten en hak ze grof.
Open het blikje kokosmelk en schep het dikke gedeelte eraf (het water en de room scheiden als het koud genoeg is). Klop dit op met een mixer.
Verdeel over de cakejes en bestrooi met de gehakte pecannoten.
Schil de peren, verdeel ze in kwarten en leg ze op aluminiumfolie.
Rooster ze een minuutje op de BBQ tot ze mooi goudbruin zijn. Lekker bij de taartjes.