Scheur twee stukken aluminiumfolie van ongeveer vijftig centimeter af en vouw de randen een beetje omhoog, zodat je een bakje krijgt.
Halveer de puntpaprika’s en verwijder de zaadlijsten.
Snijd de rest van de groenten in de lengte door.
De uien mogen in tweeën gesneden worden (eventueel met schil), net als de knoflook.
Het velletje kun je er later afhalen.
Leg alle groenten gemengd in het bakje van aluminiumfolie en steek de takjes tijm ertussen.
Besprenkel met olijfolie en wat zeezout.
Vouw het pakketje dicht.
Zorg voor een kleine opening zodat er lucht bij kan.
De groentepakketjes leg je tussen de kolen of boven op de bbq.
Maak nu de dressing van citroensap met olijfolie, wat peper en eventueel een snufje zout.
De groenten zijn in ongeveer in een halfuurtje klaar.
Als je er makkelijk met een vork in kunt prikken, zijn ze gaar.
Presenteer de pakketjes op tafel en giet er wat dressing over.