Go Back
Print
Notes
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Gevuld brood met geitenkaas
Print Recipe
Prep Time
20
minutes
mins
Cook Time
1
hour
hr
15
minutes
mins
Total Time
1
hour
hr
35
minutes
mins
Course
Borrel en aperitief, Voorgerecht
Servings
1
Brood
Ingredients
1x
2x
3x
Voor het deeg
330
gram
tarwemeel
voor boerenbrood
200
milliliter
water
handwarm
3
gram
droge gist
1
eetlepel
boter
1
theelepel
zout
1
theelepel
suiker
Voor de vulling
1
(75 gram)
vers geitenkaasje
zacht
1
zoete handappel
2
verse vijgen
3
takjes
tijm
2
eetlepels
honing
Notes
¡kook!
NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!
Bestel direct in onze webshop »
Tried this recipe?
Let us know
how it was!