Go Back
+ servings

Gevuld brood met geitenkaas

Prep Time 20 minutes
Cook Time 1 hour 15 minutes
Total Time 1 hour 35 minutes
Course Borrel en aperitief, Voorgerecht
Servings 1 Brood

Ingredients
  

Voor het deeg

  • 330 gram tarwemeel voor boerenbrood
  • 200 milliliter water handwarm
  • 3 gram droge gist
  • 1 eetlepel boter
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel suiker

Voor de vulling

  • 1 (75 gram) vers geitenkaasje zacht
  • 1 zoete handappel
  • 2 verse vijgen
  • 3 takjes tijm
  • 2 eetlepels honing

Notes

¡kook!

NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!
Bestel direct in onze webshop »
Tried this recipe?Let us know how it was!