Gang Bijgerecht, Borrel en aperitief, Tussendoortjes, Voorgerecht
Porties 14stuks
Ingrediënten
1ui
2teentjesknoflook
2tomaten
peterselie
zout en peper
Zhatar-kruiden
1bakjehoemoes (Maza Tomaat Basilicum Less Salt)
1aubergine
1handjeverse spinazie
ricotta
Pijnboompitjes
basilicum
1zakje Parmezaanse kaas
Instructies
Fruit de ui met 2 teentjes knoflook in een pan met olijfolie.
Voeg 2 tomaten toe in blokjes. Ook de fijngehakte peterselie, zout, peper en zhatar-kruiden mogen er bij. Voeg een half bakje Hoemoes Tomaat-Basilicum toe en een scheutje water.
Grill wat dunne plakjes aubergine en besmeer één kant met wat Hoemoes Tomaat-Basilicum.
Voeg dan verse spinazie, ricotta en pijnboompitjes toe.
Rol de aubergineplakje op.
Leg de saus in een ovenschaal en leg hierin de rolletjes aubergine.
Garneer met basilicum, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes.
Doe de ovenschotel in de oven voor 15 minuten op 200 graden.
Notities
Maza maakt in Zaandam mediterrane delicatessen volgens authentieke recepten en bereidingswijze. Haar assortiment is inmiddels uitgebreid met vele soorten en smaken. Vegetarisch, halal en de meeste zelfs veganistisch en koosjer en altijd met ingrediënten, kruiden en specerijen van de beste kwaliteit. Om zo te eten, maar ook heerlijk om mee te koken.