Voeg zodra het water kookt de Kiem Sprouty toe en kook deze acht minuten. Giet het af en spoel koud af.
Klop in een diepe kom de eieren samen met de melk luchtig. Breng op smaak met peper.
Verhit een koekenpan met een eetlepel olijfolie op middelhoog vuur en bak een kwart van het eimengsel tot een goudbruin omeletje. Herhaal dit nog drie keer.
Snijd vervolgens de tomaatjes doormidden en de avocado in blokjes.
Meng in een kom het bietenblad, de tomaatjes, de avocadoblokjes en breng op smaak met balsamicoazijn, extra vierge olijfolie, zout en peper.
Maak de omeletten op door ze te vullen met de salade en de Kiem Sprouty.
Notities
¡kook!
NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!Bestel direct in onze webshop »
Trefwoord gezonde recepten, gezondgerecht, makkelijk koken, makkelijke recepten, recept met rundvlees, recepten, snel recept, snelle en gezonde recepten, vegan recept, veganistisch, vegatarische recepten, vleesgerecht
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!