Kookpan waar een stoommandje op geplaatst kan worden
bakpapier
stoommandje
Instructies
Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking
Zet ze even weg om af te koelen
Snijd de wortelen, komkommer en rammenas in dunne reepjes
Hak de peterselie, koriander en munt grof
Meng de groenten en kruiden door de afgekoelde noedels
Rooster het sesamzaad kort in een droge koekenpan
Neem nu een pan waarin gestoomd kan worden, vul deze met een laagje water en breng dit aan de kook
Bestrooi de kabeljauw met zout en peper
Schil de gember en snijd in dunne reepjes
Knip een cirkel uit het bakpapier en plaats deze in de stoommand (dit voorkomt dat de vis blijft plakken)
Doe de vis in de stoommand en strooi er gember over
Plaats de stoommand op de pan met kokend water, zet het vuur laag en doe de deksel op de stoommand
Stoom de kabeljauwfilet in zo’n vijf minuten gaar
Meng voor de dressing azijn, sojasaus en vissaus en schenk over de salade
Hak de pinda’s grof en strooi ze samen met de radijskiemen en sesamzaadjes over de salade.
Notities
¡kook!
NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!Bestel direct in onze webshop »
Trefwoord gezonde recepten, gezondgerecht, makkelijk koken, makkelijke recepten, recept met rundvlees, recepten, snel recept, snelle en gezonde recepten, vegan recept, veganistisch, vegatarische recepten, vleesgerecht
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!