Kruidige Palak Dhal met linzen en spinazie. Perfect als voedzame hoofdmaaltijd met rijst of naan. Ook lekker als hartig bijgerecht bij een Indaise maaltijd.
Kook ze samen met het zout, de kurkuma en het chilipoeder in een grote pan met water.
Laat ze een kwartiertje sudderen op laag vuur.
Voeg meer water toe indien nodig.
Smelt de ghee in een pannetje en bak de ui, komijn en het mosterdzaad totdat de ui glazig is geworden.
Roer regelmatig.
Voeg dit mengsel toe aan de linzen.
Roer ten slotte de garam masala, kokosmelk en verse spinazie erdoor en verwarm het nog even kort tot de spinazie begint te slinken.
Notities
¡kook!
NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!Bestel direct in onze webshop »
Trefwoord gezonde recepten, gezondgerecht, makkelijk koken, makkelijke recepten, recept met rundvlees, recepten, snel recept, snelle en gezonde recepten, vegan recept, veganistisch, vegatarische recepten, vleesgerecht
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!