Serveer deze punch in chique glazen voor extra wauw-punten
Grapefruitpunch met nectarines & granaatappelpitten
Ingredients
- 1 grapefruit Groot
- 2 nectarines
- 1 granaatappel
- 200 ml grapefruitsiroop of frambozensiroop
- 300 ml grapefruitsap
- 1 l bruisend water
- 1 citroen geperst
- ijsklontjes
Voor de garnering:
- 6 takjes tijm
- 6 takjes rozemarijn
Instructions
- Snijd de grapefruit doormidden en vervolgens in partjes.
- De nectarines mogen ook doormidden.
- Draai de helften in tegengestelde richting, verwijder de pit of snijd om de pit heen.
- De granaatappel gaat eveneens doormidden.
- Houd hem op de kop boven een grote kom en sla met een (pol)lepel op de achterkant van de granaatappel.
- Let op dit kan spetteren! Mix de grapefruitsiroop, het grapefruitsap, bruisend water en het sap van de citroen.
- Voeg het fruit en het ijs toe aan de punchschaal of verdeel over de glazen.
- Giet het sap in een grote punchschaal of over verschillende glazen.
- Maak af met takjes tijm of rozemarijn.
Notes
¡kook!
NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!Bestel direct in onze webshop »
Recept, styling en fotografie door:Zo lekker is ZTRDG! Voor gezondNU zal de zaterdag nooit meer hetzelfde zijn sinds we ZTRDG ontmoetten: een inspirerend online platform waar heerlijke recepten staan én waar je de betere culinaire adresjes vindt voor eerlijke, bijzondere en vaak biologische ingrediënten. ZTRDG slaagt erin om alles wat gezond is zo klaar te maken dat je maag ervan begint te rammelen.