Ideaal als je een enorme frambozenoogst hebt!
Frambozenspread
Ingredients
- 250 gram frambozen
- 1 el water
Instructions
- Zet een steelpannetje op het vuur.
- Doe de frambozen in een pannetje met een el water en laat op laag vuur pruttelen.
- Prak met een vork de frambozen fijn en laat ze 10 minuten zachtjes inkoken.
- Doe de frambozen in een zeefje.
- Druk er met een lepel nog wat extra vocht uit.
- En klaar! Lekker als broodbeleg of als een toefje bovenop de yoghurt.
Notes
¡kook!
NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker!Bestel direct in onze webshop »
Recept, styling en fotografie door:Zo lekker is ZTRDG! Voor gezondNU zal de zaterdag nooit meer hetzelfde zijn sinds we ZTRDG ontmoetten: een inspirerend online platform waar heerlijke recepten staan én waar je de betere culinaire adresjes vindt voor eerlijke, bijzondere en vaak biologische ingrediënten. ZTRDG slaagt erin om alles wat gezond is zo klaar te maken dat je maag ervan begint te rammelen.