<-- NIET ACTIEF -->

Komt die saaie earl grey thee je neus uit? En kan je gezondheid wel een steuntje in de rug gebruiken? Dan hoort de 7×7 KräuterTee van P. Jentschura thuis in jouw keuken. Een kruidenthee gemaakt van 49 natuurlijke ingrediënten, van citroengras tot lavendel. Lekker én gezond!

Tijm, lindebloesem, hopbloemen, gemberwortel en 45 andere natuurlijke ingrediënten vind je in deze krachtige kruidenthee. Lekker om koud en warm te drinken, maar ook goed aan te lengen met vruchtensap voor je eigen kruidendrankje. De thee is licht verteerbaar en ondersteunt een gezonde zuur-base-huishouding in je lichaam. Geen theeliefhebber? Je kunt er ook heerlijke ijsjes van maken.

Recept: KräuterTee-ijs met bessen

Ingrediënten voor vier ijsjes: 200 ml afgekoelde 7×7 KräuterTee, 100 bessenmix uit de vriezer, 100 ml kokosmelk, 2 el ahornsiroop, 4 ijsvormpjes

Bereiding: Giet 200 milliliter kokend water over een filterzakje gevuld met een theelepel
7×7 KräuterTee. Laat het twee tot drie minuten trekken en vervolgens afkoelen. Doe de thee en de overige ingrediënten in een blender en maal het tot een gladde massa. Verdeel het over de vormpjes en leg het voor een paar uur in de diepvries.

Klinkt dit als een aanwinst in jouw keukenkastje?