<-- NIET ACTIEF -->

Saffraan, gewonnen uit de stijlen en stempels van de saffraankrokus (Crocus sativus), is een van de oudst bekende en kostbaarste specerijen. Het wordt van oudsher veel toegepast vanwege haar gezonde eigenschappen. Saffraan staat er met name om bekend dat het bijdraagt aan het behoud van een positieve gemoedstoestand. (Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.)

Saffraan wordt vanwege haar kostbaarheid wel het ‘rode goud’ genoemd. De hoge grondstofprijs zorgt er helaas voor dat er ook saffraan van inferieure kwaliteit op de markt wordt aangeboden. De herkomst, productiemethode en zuiverheid van saffraan is doorslaggevend voor de kwaliteit en werkzaamheid ervan. Saffraan-LCS is een voedingssupplement van Vitals dat het hoogwaardige extract Affron® bevat. Een extract uit 100% echte saffraan, bevestigd door DNA-testen.

Saffraan-LCS is tevens biologisch gecertificeerd. De actieve ingrediënten van biologische voedingssupplementen zijn gegarandeerd van natuurlijke oorsprong en niet synthetisch gefabriceerd. Daarnaast wordt bij de productie zoveel mogelijk rekening gehouden met milieu, dier en mens.

Lezers van GezondNU kunnen nu eenmalig met 10% korting bestellen. Gebruik actiecode ‘GNSAF10′ bij het afronden van je bestelling op www.vitals.nl.

De actiecode is geldig tot 1-10-2021.