<-- NIET ACTIEF -->

Er zijn van die merken die niet van de daken hoeven te schreeuwen hoe geweldig ze zijn, omdat ze al van generatie op generatie worden gebruikt. Zo een is Oprechte Haarlemmerolie.

De oorsprong van Haarlemmerolie gaat jaren terug: 325 jaar om precies te zijn. In 1696 wilde de Haarlemse Claes Tilly zijn zieke moeder genezen. Zijn zoektocht naar een medicijn leidde tot de uitvinding van Haarlemmerolie. Kort daarna kreeg Claes Tilly officieel toestemming van de stad Haarlem om Haarlemmerolie te produceren en te verkopen.

Inmiddels wordt Haarlemmerolie al honderden jaren van generatie op generatie gebruikt, zowel inwendig als uitwendig. De werkzame bestanddelen zijn terabint, dit is de hars van een pijnboomsoort, en ongemodificeerde zwavel. Maar het geheim zit hem in het stookproces, dat al honderden jaren op dezelfde manier uitgevoerd wordt. Het helpt jong tot oud fit en vitaal te blijven!

Oprechte Haarlemmerolie is verkrijgbaar in geur- en smaakloze capsules in handige blisterverpakking (40 capsules adviesprijs € 8,30 en 120 capsules adviesprijs € 24,20) en als olie in een druppelflesje (10 ml adviesprijs € 10,40). Ook is er een wijdemondflesje verkrijgbaar (15ml adviesprijs € 14,95) en een 200 ml fles (adviesprijs €39,99), die vooral handig is voor de toediening bij kleine en grote dieren.

Omdat we jarig zijn geven we iedereen die direct bij ons bestelt een korting van 10%. Stuur uw bestelling naar info@haarlemmerolie.nl o.v.v. GN325HO.