<-- NIET ACTIEF -->

Met behulp van de weegschaal kun je een gezond gewicht berekenen, maar hoe zit het met je organen en je vitaminewaarden? Wat als je een selfie zou kunnen maken van de binnenkant van je lichaam? Daarom ben ik zeven jaar geleden gestart met Bloedwaardentest.nl.

Mijn droom is Nederland gezonder te maken. Weg met chronische ziekten. Fit zijn in plaats van moe

– Ellen van Gijsel

Dit bedrijf is uitgegroeid tot de grootste leverancier van bloedonderzoek voor particulieren in Nederland. Met onze bloedonderzoeken, ontlastingsonderzoeken én DNA-testen krijg je inzicht in je gezondheid en kun je gericht actie ondernemen.

Wij werken met zelfstandige gezondheidscoaches en therapeuten die je hierbij verder kunnen begeleiden. Mocht er iets aan de hand zijn wat direct medische opvolging nodig heeft, dan nemen onze medische adviseurs contact met je op voor uitleg en verwijzen ze je eventueel door naar je huisarts of één van onze artsen. Bij Bloedwaardentest laat je je gezondheid checken bij een officieel ziekenhuislaboratorium.

De bloedafname kan altijd bij jou in de buurt (maximaal 10 km van je postcode), je hebt geen verwijzing van je huisarts nodig en je kunt zelf kiezen wat je wilt laten testen, zoals medische check-up, hormonen, allergieën, vitaminen- en mineralentekort, infecties en ziekten.