Bosbessen, gember en kokossmoothie
Gezonde bosbessen
Ingredients
- 250 gram blauwe bessen of bosbessen
- 1 banaan
- 1 rode appel
- 2 centimeter verse gember
- 150 milliliter kokosmelk
- extra nodig: blender of staafmixer
Instructions
- Laat de bessen en de banaan (gepeld en in plakjes gesneden) twintig minuten aanvriezen in de vriezer.
- Snijd de appel in partjes en verwijder het klokhuis.
- Schil de gember en snijd deze fijn.
- Doe al het fruit, de gember en de kokosmelk in de blender. Maal het mengsel tot een mooie, fijne smoothie en serveer direct.
Notes
Geen fan van blauwe bessen of bosbessen? Stop dan gerust andere ‘blauwe’ vruchten in je smoothie. Bramen zijn bijvoorbeeld ook een lekkere combi.
¡kook!
NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker! Bestel direct in onze webshop » Tried this recipe?Let us know how it was!