Serveer deze punch in chique glazen voor extra wauw-punten
[geen intro] Grapefruitpunch met nectarines & granaatappelpitten
Ingrediënten
- 1 grapefruit Groot
- 2 nectarines
- 1 granaatappel
- 200 ml grapefruitsiroop of frambozensiroop
- 300 ml grapefruitsap
- 1 l bruisend water
- 1 citroen geperst
- ijsklontjes
Voor de garnering:
- 6 takjes tijm
- 6 takjes rozemarijn
Instructies
- Snijd de grapefruit doormidden en vervolgens in partjes.
- De nectarines mogen ook doormidden.
- Draai de helften in tegengestelde richting, verwijder de pit of snijd om de pit heen.
- De granaatappel gaat eveneens doormidden.
- Houd hem op de kop boven een grote kom en sla met een (pol)lepel op de achterkant van de granaatappel.
- Let op dit kan spetteren! Mix de grapefruitsiroop, het grapefruitsap, bruisend water en het sap van de citroen.
- Voeg het fruit en het ijs toe aan de punchschaal of verdeel over de glazen.
- Giet het sap in een grote punchschaal of over verschillende glazen.
- Maak af met takjes tijm of rozemarijn.