Groenten met hummus
Super makkelijk voor een snel klaar, gezonde lunch of als er spontaan borrelvisite op de stoep staat.
Ingredients
- dipgroenten naar wens: komkommer, wortel, rettich, puntpaprika
- 400 gram kikkererwten (zelf gekookt of uit blik)
- 2 eetlepels tahin (sesampasta)
- 1 citroen
- peper
- 2 teentjes knoflook
- 1/2 theelepel komijnpoeder
- olijfolie
Notes
Tip: Hygiëne is belangrijk bij het ‘oppotten’van eten. Zo voorkom je schimmels en bacteriën die zorgen voor bederf. Handen wassen, zorgen voor een schoon aanrecht en schoon werkgerei zijn super belangrijk. Daarnaast moet je potten vooraf altijd goed schoonmaken met een sodasopje en nalopen op barstjes en scheuren.
¡kook!
NIEUW! ¡kook!, hét kookboek dat kennis over de werking van voeding en voedingsstoffen verbindt met het enige wat ertoe doet: lekker! Bestel direct in onze webshop » Tried this recipe?Let us know how it was!